tjooooo bree

Såg att en Ella hade kommenterat och vi blev jätteglada över kommentaren! :) Det har inte blivit så många inlägg, skolan tar över... men snart är det slut och då jäklar! Eller ska inte lova för mycket men ja hahha....
Vi vet fortfarande inte vad vi ska skriva om. Tycker att vi har tagit upp allting och det är synd att ni inte kommer med tips, för att vi har en hel del läsare. Det är bara att kommentera, va anonym ifall det är så, för vi behöver all hjälp vi kan få!!
Så länge får ni titta på gamla inlägg, okej?

Lökpuss / Lök nummer 2

tunt

Hej alla lökar, svettlökar,röd lökar och allt till gul lökar! Som ni har märkt (för länge sen)så har vi inte så mycket mer tips. Vi har tagit upp det mesta så ifall ni undrar något speciellt så skriver ni en kommentar eller letar i våra gamla inlägg. Men framförallt kom med förslag, om ni tex har några problem som ni vill att vi ska besvara varför det kommer sig osv.

Ni får ha det så bra så länge, lökisar! / LÖK 2

jaha, nu var jag på G igen :)

Hej alla lökisar! Nu har lök nummer 2 lackat söndr på mig, så det är väl dags att börja skriva igen då haha :)

ÄÄ, vad ska jag skriva om.

hmm... ja,ni vet väl om att det är bra att svettas :D Men så klart att det är pinsamt iblan, om man svettas när man inte ska svettas och om det luktar :O inte för att det händer mig någon gång, men jag vet andra. Och jag kan fatta att det är riktigt pinsamt!! Men prova absolu torr och kör sönder med deo :D


Den här luktar STEN  gott :D prova på !!!

lök 2 is back

Hallå där ute i lökvärlden! LÄnge sen nu... men skolan tog över. Men nu är vi här, iallafall lök nummer 2 :p
Tänkte tipsa lite om hur man inte får skavsår, det är ju sånna tider nu. Skavsårstider.

Om ni har ett par splitternya skor så sätt på plåster och tejpa skitmycket!!! Det är ett måste, använd coachtejp, mycket bra! Och gå aldrig barfota till en början.
Hmmm, ska man tipsa om nått mer? Öhhhhm ja!

lite bra fakta om svett:
Svett luktar inte. Lukten uppstår först när hudens bakterier bryter ner talg och svett. Och glöm nu inte: Det är nödvändigt att svettas!!

by onion 2

RSS 2.0